Geplaatst op Geef een reactie

Gelukkig nieuwjaar en aangepaste openingstijden i.v.m. vakantie

Gelukkig nieuwjaar namens Mokka!

Gelukkig nieuwjaar! Wij zijn even met vakantie. De winkel is gesloten en wij zijn vanaf zaterdag 7 januari weer open. Online bestellen en afhalen op 7 januari is mogelijk. Proost op een mooi, gezond en magisch 2023!

Aangepaste openingstijden:

Ma 02-01-2023Gesloten
Di 03-01-2023Gesloten
Wo 04-01-2023Gesloten
Do 05-01-2023Gesloten
Vr 06-01-2023Gesloten
Geplaatst op Geef een reactie

Fijne Kerstdagen!

Richard en Dayelle

Wij wensen u fijne Kerstdagen! Het was tot 20:00u vanavond mogelijk om uw bestelling voor 24 december te plaatsen in onze webwinkel. Is dit niet gelukt? Kom dan morgen of zaterdag naar de winkel. Wij hebben uiteraard extra taarten en gebak voor de losse verkoop. Ook voor een Kerstcadeautje kunt u terecht in onze winkel.

Tot ziens!

Geplaatst op Geef een reactie

Chocoladeletters en andere Sint chocolade!

Chocoladeletters en andere Sint chocolade!

Wij hebben weer chocoladeletters in de winkel. Vanaf nu kunt u bijna het hele alfabet aan melkchocolade letters kopen. Daarnaast zijn er pure, witte en karamel chocoladeletters in de letter ’S’ verkrijgbaar. Nieuw dit jaar zijn de letters van F&R Pastry. Twee luxe letters in de smaken melk met diverse noten en karamel met kruidnootjes.

Naast de chocoladeletters zijn er veel andere Sint chocolade producten te koop zoals platte chocolade, holfiguurtjes, marsepein, kruidnoten en zelfs een holfiguur van 35 cm groot! Wees er snel bij nu er nog genoeg keuze is.

Bij ons vindt u tevens een breed assortiment aan schoencadeautjes. Waaronder chocolade lolly’s, choco spoons om chocolademelk te maken en nog veel meer lekkers…

Wij bezorgen bestellingen ook aan huis!

Geplaatst op Geef een reactie

Vlaai van de maand oktober 2022: Christoffelvlaai

Deze maand hebben wij weer een speciale aanbieding. De vlaai van de maand oktober is de Christoffelvlaai! Deze is de gehele maand te verkrijgen voor € 15,95 i.p.v. € 18,95. De Christoffelvlaai zit niet in ons vaste assortiment, dus vooralsnog alleen deze maand verkrijgbaar…

Informatie over de vlaai

Limburgse roombodem gevuld met dagverse pitloze kersen, afgewerkt met melk chocolade bavarois afgewerkt met rozetten en chocolade snippers.

Allergene Stoffen:

Gluten bevattende granen, Tarwe, Ei, Soja, Melk, Lactose, Cacao, Maïs

Ondanks onze zorg voor dit product kunnen er pitten of pitdeeltjes in voorkomen.